onsdag den 4. februar 2009

Alinea At Home



Hvis der er noget vi her på TypePad gerne mere end hunde i hatte og
cupcakes med chokolade sprinkles, er det bloggere med ambitiøse mål, som madlavning alt fra Alinea At Home Kogebog.

Alinea1
� Carol Blymire started "franske Vaskeri på Home" i begyndelsen af januar
07 med den hensigt at lave mad hver eneste skaalen ud af de 3 Michelin
Stjernemarkerede Yountville restaurantens receptbog - en opgave gøres endnu mere
imponerende ved det faktum, køkkenchef Thomas Keller er almindeligt anset for ikke kun
som den mest talentfulde kok i verden, men hans retter er innovative, smukt og utroligt vanskelige
at lave mad.


Det afsluttet, og ikke med at hvile på sine laurbær (faktisk mere
sandsynligvis sous vide torsk kinder med laurbærblade før servering det med
en laurbær og havvand skum), Carole skiftede til TypePad i oktober sidste
år og begyndte " Alinea på startside " at forsøge at nå de samme mål med
Uber hofte, op-og kommende unge kok Grant Achatz bog.


Vi elsker ikke kun hendes humoristiske og brutalt ærlig skrive ups (som er
endnu sjovere, når noget går galt), men også hende selv deprecating
god henstandsperiode når vist forkert om et bestemt parabol. Og hendes smag i
Musikken er ikke dårlig enten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.