Hvis der er noget vi her på TypePad gerne mere end hunde i hatte og 
 cupcakes med chokolade sprinkles, er det bloggere med ambitiøse mål, som madlavning alt fra  Alinea At Home  Kogebog. 
    
� Carol Blymire started "franske Vaskeri på Home" i begyndelsen af januar 
 07 med den hensigt at lave mad hver eneste skaalen ud af de 3 Michelin 
 Stjernemarkerede Yountville restaurantens receptbog - en opgave gøres endnu mere 
 imponerende ved det faktum, køkkenchef Thomas Keller er almindeligt anset for ikke kun 
 som den mest talentfulde kok i verden, men hans retter er innovative, smukt og utroligt vanskelige 
 at lave mad. 
 
 Det afsluttet, og ikke med at hvile på sine laurbær (faktisk mere 
 sandsynligvis sous vide torsk kinder med laurbærblade før servering det med 
 en laurbær og havvand skum), Carole skiftede til TypePad i oktober sidste 
 år og begyndte " Alinea på startside " at forsøge at nå de samme mål med 
 Uber hofte, op-og kommende unge kok Grant Achatz bog. 
 
 Vi elsker ikke kun hendes humoristiske og brutalt ærlig skrive ups (som er 
 endnu sjovere, når noget går galt), men også hende selv deprecating 
 god henstandsperiode når vist forkert om et bestemt parabol. Og hendes smag i 
 Musikken er ikke dårlig enten. 
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.